Opleidingen (op maat) voor mantelzorgmakelaars, managers en teamleiders in de zorg

Een dynamisch veld
Zorginstellingen zien zich geconfronteerd met verplaatsing van de zorg naar de eerste lijn, ziekenhuizen hebben te maken met robotisering in de OK en een enorme groei op de spoedeisende hulp. Patiënten gaan eerder naar huis, of blijven langer thuis, wat een andere manier van communiceren vraagt van en naar zorgverleners toe. Verpleeghuizen maken een groei door en kunnen nauwelijks aan voldoende personeel komen. Veranderingen zijn in de zorg de gewoonste zaak van de wereld. En mantelzorgers hebben daarom vaak behoefte aan ondersteuning in het woud van wet- en regelgeving.

Onze opleidingen maken zorgprofessionals, teamleiders en mantelzorgmakelaars kundig en veerkrachtig en stellen hen in staat de veranderingen in hun werkveld te helpen verwezenlijken. Bekijk hieronder de opleidingen uit ons open aanbod en schrijf je direct in. Of lees hoe we jouw organisatie op maat van dienst kunnen zijn.

Open Aanbod

Mantelzorgmakelaar en Cliëntondersteuner
Bij onze nieuwe gecombineerde opleiding tot Mantelzorgmakelaar en Cliëntondersteuner stellen wij de deelnemers in staat om tegelijkertijd twee opleidingen te volgen.
Image
Mantelzorgmakelaar online
Naast de opleiding van 17 dagen in Utrecht en Breda bieden we nu ook een opleiding aan, die deelnemers de mogelijkheid biedt om meer van uit huis te werken en te studeren. Dezelfde inhoud bieden we nu anders aan.
Image
Cliëntondersteuner
Wil je naast Mantelzorgmakelaar ook Cliëntondersteuner worden? Dan is een vereiste dat je de Basisopleiding Cliëntondersteuner volgt. Bij PostMDopleidingen hebben we een opleiding die precies aansluit op jouw opleiding tot Mantelzorgmakelaar!
Image
Teamleider in zorg en welzijn
Ben je teamleider, zorgmanager, afdelingshoofd of heb je een andere middenmanagementpositie in de zorg of welzijn? Wij bieden een compacte opleiding die zich richt op alle aspecten van (persoonlijk) leiderschap die jou in 20 bijeenkomsten de kennis, inzichten, en vaardigheden biedt om een afdeling effectief aan te sturen.
Image
Professionals in the lead
Ben jij die professional in the lead, die de zorg er morgen anders doet uitzien dan vandaag? Het zorglandschap is drastisch aan het veranderen. Slimme oplossingen moeten gevonden worden voor grote uitdagingen.
Image
Bedrijfskunde voor Teamleider in zorg en welzijn
Bedrijfskunde voor teamleiders in zorg en welzijn is een nieuwe opleiding, die inspeelt op de behoefte om meer bedrijfsmatig te gaan kijken en handelen in de zorg. Het analyseren van bedrijfsprocessen en het sturen van die processen op basis van de beschikbare informatie in de organisatie zijn noodzakelijke instrumenten voor de teamleider in deze tijd.
Image

Zoeken