Incompany

Maatwerk is het uitgangspunt als het om onze incompany-trajecten gaat. Samen met jou als opdrachtgever kijken we naar de vragen die in je organisatie aan de orde zijn. In co-creatie komen we tot passende oplossingen in de vorm van managementopleidingen, cursussen of diplomatrajecten in het bedrijfsleven en de zorg.

Maatwerk in managementdevelopment-trajecten
Vereist de instroom van nieuwe mensen een andere manier van leidinggeven? Staat je bedrijf voor een innovatievraagstuk of zorgen externe omstandigheden ervoor dat het spel in de bedrijfstak verandert? Onze managementdevelopment-trajecten sluiten aan bij actuele vragen waar jij als manager of adviseur in jouw bedrijf mee te maken hebt. Samen geven we deze trajecten vorm.
Tijdens het MD-traject vragen we aandacht voor verbanden tussen de verschillende afdelingen van de organisatie en tussen de organisatie en haar omgeving. Door het hele systeem te betrekken bij de oplossing pakken we het vraagstuk bij de wortel aan. We bieden onze MD-trajecten aan op centrale leslocaties en incompany.

Diplomamaatwerktrajecten in bedrijfskunde, verpleegkunde en teamleiders in de zorg
In onze diplomamaatwerktrajecten maken we opleidingen op maat voor de organisatie en zorgen we er ook voor dat de competenties op hbo-niveau getoetst kunnen worden. Zo kunnen deelnemers instromen in vervolgopleidingen van Hogeschool Rotterdam en in korte tijd een diploma met civiel effect behalen.

  • Het diplomamaatwerktraject HBO-V maakt het voor verpleegkundigen mogelijk zich in 2,5 jaar van niveau 4 naar niveau 6 bij te scholen.
  • Ons getuigschrift Middenmanagement geeft toegang tot de Ad Ondernemen van Hogeschool Rotterdam.
  • Met een getuigschrift Middenmanagement in de Zorg kunnen deelnemers, afhankelijk van hun vooropleiding, instromen in de Ad Management in de Zorg van Hogeschool Rotterdam.
Cursussen
Wij bieden cursussen zoals coaching, zelfsturing en financieel management incompany aan. Ook deze programma’s maken wij op maat voor de instelling, op aanvraag van de klant. Bekijk het aanbod onder bijscholing.

Profit & non-profit
We werken voor professionals, managers en adviseurs uit zowel de profit- als non-profitsector. Wij hebben jarenlange ervaring in de zorg, maar ook in het bedrijfsleven. We volgen onze klanten op de voet en kennen de organisaties van binnen en van buiten. Wij werken onder andere voor Evides, Maasstad Ziekenhuis, Haaglanden Medisch Centrum, Euromast en Groene Hart Ziekenhuis.

Meer weten?
Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met Wim Post.

E-mail: w.l.post@postmdopleidingen.nl
Mobiel: 06 - 293 49 784
Image

Zoeken