Middenmanagement in de Zorg

Hoe leid je een afdeling effectief? Deze vraag staat centraal in onze middenmanagementopleiding gericht op de zorg. Je leert beter functionerings- en verzuimgesprekken voeren, maar ook doeltreffend organiseren. Je past je kennis direct toe in de praktijk, nog tijdens je opleiding. Schrijf je vandaag nog in!

Voor wie?
Zorgmanagers, teamleiders, afdelingshoofden en iedereen met een andere middenmanagementpositie in de zorg kan zich voor de eenjarige avondopleiding Middenmanagement in de Zorg inschrijven.

Het studieprogramma
De vakken tijdens de opleiding maken je effectiever in het voeren van functionerings- en coachingsgesprekken, het invoeren van verbeterplannen, het leiden van teambijeenkomsten en het schrijven van een ondernemingsplan. Ook is er aandacht voor het leidinggeven aan veranderprocessen, wat in de huidige tijd steeds belangrijker is. Je krijgt de de nodig basiskennis van het bedrijfskundige vak mee, zoals management en organisatie en het organiseren van de administratie.

Bekijk het hele studieprogramma op de opleidingspagina van Middenmanagement in de Zorg en lees daar ook alles over onze praktijkgerichte aanpak.

stephanie muis 956x470px
Student Stephanie Muis: ’Docenten springen in op de behoeften van mij en mijn werkgever.’
‘De lesstof is altijd actueel en de kennis van de docenten is dat ook. Ze sprongen steeds in op mijn behoeften en die van mijn werkgever. En er was altijd ruimte om over zaken uit de actualiteit te discussiëren, daar houd ik van.’

‘Je kunt de opleiding het beste volgen als je al een baan als teamleider hebt, want veel opdrachten moet je op de werkvloer uitvoeren.’

Meer weten?
Wil je meer weten over de opleiding Middenmanagement in de Zorg? Lees dan de opleidingsinformatie of bekijk de uitgebreide brochure.

Nog vragen?
Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 - 293 49 784

Zoeken