Symposium 11 november

11 november // Symposium: ‘Waar ligt de toekomst van de fysiotherapie?’

Op 11 november kunnen fysiotherapeuten hun licht opsteken over de stand van zaken in hun vakgebied tijdens het symposium ‘Waar ligt de toekomst van de fysiotherapie?’. Diverse prominente sprekers, verbonden aan Hogeschool Rotterdam, zullen onder leiding van dagvoorzitter Dr. Lennard Voogt 40 jaar fysiotherapie en de toekomst van verschillende specialisaties binnen het vakgebied onder de loep nemen. 

Onder meer zullen ontwikkelingen in de sport- en kinderfysiotherapie en manuele therapie aan bod komen. Dr. Maarten Schmitt, lector Bewegen naar Gezondheid, vertelt over factoren die een rol kunnen spelen bij het ontstaan van bewegingsbelemmeringen als gevolg van chronische pijnklachten. En PhD-candidate Sanneke Don, docent masteropleidingen Fysiotherapie en uitgeroepen tot fysiotherapeut van het jaar 2017, gaat in op de voordelen van visuele feedback bij pijnbeleving. Bekijk het volledige programma en alle sprekers op de website van Hogeschool Rotterdam en meld je aan.

PostMDopleidingen werkt samen met Hogeschool Rotterdam op het gebied van bij- en nascholing van managers en zorgprofessionals. Deze activiteiten geven inzicht in actuele ontwikkelingen in het werkveld en houden de kennis van de professional up-to-date. 

Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van deze activiteiten.

Zoeken