Feestelijke afsluiting Management Development traject bij gro-up

gro up1

Op 15 februari 2024 vond de afronding plaatst van het management development traject voor de organisatie gro-up waarin wij 13 groepen hebben opgeleid 1,5 jaar tijd.

In de afgelopen drie weken hebben we binnen gro-up, een organisatie op het gebied van kinderopvang, buurtwerk, jeugdhulp en kraamzorg meer dan zeven groepen operationeel leidinggevenden mogen certificeren.

In de afgelopen 1,5 jaar hebben deze deelnemers zich bekwaamd op het terrein van leiderschap, coachende gespreksvoering, het leidinggeven van teams in verandering en performance/financieel management. Dit management development traject is een coproductie geweest tussen gro-up en PostMDopleidingen. Het is in company aangeboden en ook daadwerkelijk verzorgd op de hoofdlocatie van gro-up.
Niet alleen docenten en trainers zijn actief geweest, maar ook directeuren, regiomanagers, Raad van Bestuur en stafdiensten van gro-up zijn intensief betrokken geweest in het geheel. Dit traject is een onderdeel geweest van een groter geheel, waarin we naast operationeel leidinggevenden ook adjunct- locatiemanagers van de kinderopvang en potentials voor de functie van regiomanager opgeleid hebben. In totaal ging het over 13 groepen in 1,5 jaar tijd.

Wilt u meer weten over onze in company opleiding, dan kunt u contact opnemen met Wim Post

gro up2

Zoeken