CEDEO-klanttevredenheidsonderzoek lovend over PostMDopleidingen

Wij zijn wederom CEDEO gecertificeerd!
CEDEO is een tweejaarlijks terugkerend onafhankelijke klantbeoordeling van onze opleidingen en de organisatie ervan.
Onderzoekers van CEDEO hebben gesproken met deelnemers en opdrachtgevers over een aantal aspecten, welke betrekking hebben op het gehele proces van intake tot nazorg. Daarbij gaat het om onze voorlichting, de mate waarin wij actueel en relevant zijn, onze docenten en de administratieve ondersteuning van het proces.
In het rapport maken zij onderscheid tussen onze maatwerktrajecten en ons open aanbod.
Bijna zonder uitzondering bevelen de deelnemers en opdrachtgevers ons bij anderen aan!

Dat wij weer gecertificeerd zijn, is natuurlijk een prestatie van iedereen; van onze docenten, ons secretariaat en van onze opdrachtgevers. Als je het rapport leest, besef je hoe belangrijk het teamspel is en hoe belangrijk het is om met de opdrachtgever tot een echte co-creatie te komen, want zonder hun bijdrage zouden we tasten in het duister.

Ons secretariaat wordt geroemd en over onze docenten zegt het rapport het volgende:
Respondenten waardeerden het enthousiasme, de gedrevenheid en de professionele houding van de opleiders. Bovendien vond men het prettig dat zij een open houding hadden en altijd bereid waren vragen te beantwoorden en meer uitleg te geven.
Een referent benadrukt daarbij: “Maar ze zijn niet te soft; het is wel een serieuze opleiding.” Andere respondenten zeggen onder meer: “Je kan goed met ze praten, ze luisteren echt en geven goede feedback” en “Je krijgt leuke persoonlijke begeleiding; de docenten weten wie je bent”.

Onze prestatie krijgt nog meer reliëf als je bedenkt dat dit onderzoek plaatsgevonden heeft tijdens de coronacrisis. Onze deelnemers en opdrachtgevers zijn meer dan tevreden over de wijze waarop we met elkaar ingespeeld hebben op de nieuwe uitdagingen.
Citerend uit het rapport: “Hoewel vrijwel allen liever in fysieke vorm les hadden gehad, zijn zij blij met de manier waarop het instituut geschakeld heeft en gebruik heeft weten te maken van verschillende werkvormen die ook bij online bijeenkomsten mogelijk bleken te zijn”. Meerdere referenten zijn bovendien onder de indruk van de invoelende en flexibele manier waarmee is omgegaan met persoonlijke (werk)omstandigheden van deelnemers, vaak mensen die in de zorg werken. Een van hen zegt: “Alle complimenten naar PostMDopleidingen voor hoe zij hebben omgeschakeld en ingespeeld op onze situatie, echt geweldig!

Lees hier het recente klanttevredenheidsonderzoek van Cedeo.

Zoeken