Nieuwe docenten opleiding Mantelzorgmakelaar

Ieder jaar groeit onze opleiding Mantelzorgmakelaar en dus krijgen we er ook steeds nieuwe docenten bij. Dit jaar verwelkomen we drie nieuwe toppers met jarenlange praktijkervaring: Katja Keuning, Ron Kaiser en Petra van Dam.

Katja, Ron en Petra studeerden alledrie begin 2019 af als mantelzorgmakelaar bij PostMDopleidingen. Met hun ruime ervaring in de zorg en in het ondernemerschap zullen ze nieuwe deelnemers de fijne kneepjes van het vak bijbrengen en hen motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

Ron Kaiser
Als communicatiespecialist houdt Ron zich onder andere bezig met de vraag hoe een (zelfstandig) mantelzorgmakelaar zichzelf het beste in de markt zet. Hoe onderscheid je je van anderen? Hoe maak je duidelijk wat je beroep inhoudt? Ron is zelf ook ondernemer en heeft veel praktijkervaring.

Petra van Dam
Petra werkt op het zorgkantoor en gaat in september 2019 beginnen als docent aan de opleiding Mantelzorgmakelaar. Ook verzorgt zij in 2019 een van de nascholingsprogramma’s, waarbij ze de meest voorkomende ziektebeelden en bijbehorende vragen bespreekt waar mantelzorgmakelaars mee te maken krijgen.

Katja Keuning
Het nascholingsprogramma voor mantelzorgmakelaars in Noord-Brabant wordt gecoördineerd door Katja Keuning. Zij werkt al 17 jaar als social worker bij een brede welzijnsorganisatie, is sinds 7 jaar mantelzorgadviseur en geeft les op Avans Hogeschool in Breda aan de opleiding Social Work. Voor PostMDopleidingen gaat zij ook het vak Ondernemerschap geven.

Meer weten over de opleiding Mantelzorgmakelaar? Kijk hier.

Ben je al mantelzorgmakelaar? Kijk dan eens naar ons praktische nascholingsprogramma en schrijf je in!

Zoeken