Schrijf je in voor onze opleiding Bedrijfskunde

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière in het bedrijfsleven? En wil je (meer) kennis van bedrijfskundige disciplines, zoals management en organisatie en financieel management? Onze post-hbo-opleiding Bedrijfskunde geeft je stof die je direct kunt toepassen in de beroepspraktijk, nog tijdens je opleiding. Schrijf je vandaag nog in!

Voor wie?
De eenjarige avondopleiding Bedrijfskunde is bedoeld voor (aankomend) managers in de profit- en non-profitsector en andere professionals die een leidinggevende rol (gaan) vervullen in hun organisatie.

Het studieprogramma
De inhoud van de opleiding sluit aan bij de bedrijfskunde van de 21e eeuw. Je leert dus alles over agile management, design thinking en scrums. Maar ook over projectmanagement, financieel management, HRM en risico- en informatiemanagement. Als manager is het tenslotte belangrijk om een helikopterview te ontwikkelen. Bekijk het hele studieprogramma op de opleidingspagina van Bedrijfskunde en lees daar ook alles over onze praktijkgerichte aanpak.

derk de graaf 956x470px
Student Derk de Graaf: ‘Je leert hoe je je team kunt meenemen’
‘Tijdens de opleiding krijg je andere inzichten, doordat je de werkgeverskant van het bedrijf beter leert kennen. Je begrijpt daardoor waarom beslissingen worden genomen.’

‘Je leert veel over jezelf, hoe je in je team staat en hoe je je team kan meenemen. Ik heb altijd met mensen te maken in mijn werk. Daarin sloot het programma van PostMDopleidingen heel erg aan bij mijn functie.’

Meer weten?
Wil je meer weten over de opleiding Bedrijfskunde? Lees dan de opleidingsinformatie of bekijk de uitgebreide brochure.

Nog vragen?
Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 - 293 49 784

Zoeken