Bij- en nascholingsactiviteiten voor de mantelzorg

Mantelzorgmakelaars houden hun kennis actueel met onze praktische en geaccrediteerde nascholingsbijeenkomsten op het gebied van nieuwe zorgwetten, zzp-zaken en actuele thema’s in de zorg. Voor alle nascholingen kun je registerpunten krijgen om te voldoen aan je registratie bij Registerplein. Nadat je de nascholing hebt gevolgd, ontvang je van ons een bewijs van deelname waarmee je zelf je punten kunt registreren op het Registerplein.

Bedoeld voor alle mantelzorgmakelaars die zich willen verdiepen in hun vakgebied, de nodige kennis willen opdoen bij veranderingen in het zorglandschap of voor beginnende mantelzorgmakelaars die zich willen voorbereiden op hun toekomst als zelfstandig ondernemer.
Donderdag 10 september 2020: 'Ontzorgen met (innovatieve) hulpmiddelen'
Margo Emmen, verpleegkundige in de thuiszorg en gerontoloog bij Langerdoor neemt, aan de hand van praktische voorbeelden, de cursisten mee in de wereld die ehealth, zorgtechnologie en domotica heet.
Image
Donderdag 8 oktober: 'Er is meer dan zorg'
Deze cursus wordt online aangeboden
Tijdens deze cursus komen alle aanpalende items aan zorg aan de orde zoals vervoer binnen Wmo, leerlingenvervoer, Wlz, en Zvw, mogelijkheden belastingaftrek in kader bijzondere zorgkosten, etc.
Image
De stap naar ondernemerschap
Deze cursus wordt online aangeboden
Veel Mantelzorgmakelaars willen na de opleiding starten als zzp’er. Soms zijn net afgestudeerde cursisten hier onzeker over en in de praktijk zien we dat beginnende mantelzorgmakelaars soms struggelen met diverse zaken.
Image

Zoeken